Left Section content Right Section content
Tel: 072-5628480 Fax: 072-5628484 Email: info@beentjesvof.nl facebookicon

Schoonmaak Onderhoud

schoonmaakonderhoud

Vanaf 1975 een begrip in Alkmaar en de regio (en ook steeds meer daarbuiten) bij gemeentelijke instellingen en kantoren, maar ook bij kinderdagverblijven, scholen en particulieren.

Beentjes is een allround-schoonmaakbedrijf dat 24 uur per dag paraat staat. Tientallen jaren ervaring en een solide professionaliteit garanderen dat u de kwaliteit krijgt waarvoor u betaalt.

Ons gekwalificeerd en betrouwbaar personeel werkt zelfstandig en de uitgevoerde werkzaamheden worden altijd gecontroleerd. Wij werken met doeltreffende en hoogwaardige producten die in alle opzichten verantwoord zijn.

Wij bieden een uitstekende service en vinden een goed contact met de opdrachtgever van groot belang. We proberen u op alle fronten tevreden te stellen.
Kortom: Beentjes is een MKB- schoonmaakbedrijf met grote ambities.

Dagelijks en periodiek onderhoud

Met schoonmaakonderhoud wordt bedoeld alles wat met het schoonhouden van kantoorpanden, zorginstellingen, maar ook van scholen, bedrijven en werkplaatsen te maken heeft.

Geheel op maat stellen wij een schoonmaakprogramma op en om het gehele proces, gebaseerd op gemaakte afspraken, goed te laten verlopen, wordt er op elke locatie gewerkt met:

  • werkschema’s: daarop zijn voor het schoonmaakpersoneel de dagelijkse en periodieke werkzaamheden én de gemaakte afspraken aangegeven;
  • een logboek: hierin kunnen de klant en het schoonmaakpersoneel alle opmerkingen en bijzonderheden over de werkzaamheden vermelden.

Voor meer informatie over dagelijkse en periodieke schoonmaakwerkzaamheden kunt u contact met ons opnemen. Denk hierbij aan het schoonmaken en het bezemschoon opleveren na een verbouwing of bij een nieuwbouwproject of renovatiewerken, maar ook aan het verwijderen van cementsluiers op tegels of gevelsteen.

We bieden kantoren, scholen, kinderdagverblijven en bedrijven een totaalpakket voor dagelijks onderhoud aan. Uw wensen liggen vast in een contract met daarin ook de levering van producten en materialen zoals toiletpapier, handdoekjes, handzeep, e.d.
Als u dat wenst, wassen we uw vitrage en hand- en theedoeken en maken we zelfs uw goten schoon.

Top